دانستنی های بیزینس پلن با تاپ توجیهی

دانستنی های بیزینس پلن با تاپ توجیهی

دانستنی های بیزینس پلن با تاپ توجیهی

Blog Article

میزان بودجهبندیِ هزینهها را مشخص کنید؛ بهعنوان مثال هزینههای اجاره مکان، ملزومات مصرفی، قبوض، تعمیر تجهیزات، آموزش نیروها و... را مشخص کنید.

بخش هایی اصلی یک (بیزینس پلن یک صفحه طرح کسب و کار یک صفحه ای

این بیزینس پلن شامل این موارد میشود: پیشنهاد ارزش، فعالیتهای اصلی شرکت، داد مزیتهای کسبوکار، منابع شرکت، مثل کارکنان، دارایی و سرمایه شرکت، فهرست شرکا، بخشهای مشتریان و منابع درآمد.

این شامل تعیین مشتریان هدف شما، درک اینکه چه چیزی باعث می شود آنها را انتخاب کنید، و چگونگی دستیابی به آنها از طریق کمپین های بازاریابی را شامل می شود.

قبل از هرچیزی بیایید تصویر واضح از مخاطبانی ترسیم کنیم که قرار است طرح کسبوکار شما را ببینند. یعنی اول باید بفهمید قرار است چه کسانی بیزینس پلن شما را ببینند و در مورد آن بشنوند.

چطور بیزینس پلن بنویسیم؟ نحوه نگارش بیزینس پلن (مراحل نوشتن بیزینس پلن) به این بستگی دارد که برای چه هدفی مینویسیم؟ برای استفاده داخلی مثل سایت؟ برای ارائه جهت دریافت وام؟ برای مشارکت در یک کسب و کار دیگر یا...؟ برای نوشتن بیزینس پلن با هرکدام از این اهداف به یک برنامه کسب و کار مبنا نیاز دارید که در ادامه نحوه ی نوشتن آن را توضیح میدهیم.

هزینه نگارش یک طرح تجاری کاملا به نوع ایده و مخاطب بستگی دارد. هر چه ایده پیچیده تر باشد، حتما حق الزحمه نگارش ، نرخ ، قیمت یا هزینه نگارش طرح توجیهی نیز تغییر میابد.

مشتری شما کسی است که شما تمام این کارها را برای رضایت او میکنید و او نیز بهخاطر دریافت خدمات به شما پول میدهد؛ بنابراین باید برای شناسایی او و ویژگیهایش (مخاطب) وقت بگذارید.

در چه بستری با مخاطب هدف خودتان ارتباط برقرار میکنید؟

اگر نمیخواهید عدد دقیقی بنویسید، طیف وسیعی از بودجههایی که مد نظرتان است ارائه کنید. در نوشتن این بخش باید بدترین و بهترین سناریو را در نظر بگیرید.

حتی وقتی که طبق برنامه هم پیش میروید، اگر فرضیات نادرستی داشته باشید، باز هم ممکن است بودجه کم بیاورید و شکست بخورید. بازار و اقتصاد هم ممکن است دستخوش تغییراتی باشند. بدون داشتنِ یک برنامه منعطف، شاید نتوانید طبق انتظار پیش بروید.

قبل از اینکه به نتیجه پایانی برسید، اغلب به زمان، صبر و بازنگری های طرح توجیهی زیادی نیاز دارد.

طرح توجیهی استارتاپ یک سند مکتوب است که ایده ها و استراتژی های شما را برای راه اندازی، مدیریت و در نهایت خروج از سرمایه گذاری جدید شما مشخص می کند.

در این بخش اهداف و معیارهای شما برای موفقیت در بازه زمانی مشخص و همچنین سؤالات یا چالش های احتمالی لیست شده است.

Report this page